Tarife și Servicii
Consultaţie stomatologie generală / medic specialist
Consultaţia de specialitate este o etapă esenţială în cadrul oricărui tratament. Este momentul în care medicul şi pacientul se cunosc. Pacientul indică problemele dentare pe care le întâmpină, cât şi rezultatele la care doreşte să ajungă la finalul intervenţiilor realizate la Picus Brothers.
Radiografii şi CT
1. Radiografie dento-alveolară – 30 de lei
2. Radiografie panoramică – 60 de lei
3. Teleradiografie de profil – 70 de lei
4. CT (1 maxilar) – 250 de lei
5. CT (ambele maxilare) – 350 de lei
Detartraj dentar
Detartrajul dentar este o procedură prin care îndepărtăm tartrul aflat pe suprafeţe dentare şi interdentare. Acest procedeu este lipsit de durere şi obligatoriu pentru menţinerea unei igiene corespunzătoare. Efectuat corect, este o procedură non-invazivă care nu afectează
structura dentară.
Air-flow
Este un sistem inovativ de profilaxie dentară. Cu ajutorul acestui dispozitiv, le oferim pacienţilor noştri rezultatele mult aşteptate. Începând de la îndepărtarea
depunerilor de tartru cauzate de fumat, tehnica este eficientă şi pe parcursul procedurilor de profilaxie (detartraj, periaj)
Albire dentară
Se realizează în cabinet, cu gel de albire (peroxid de hidrogen), prin aplicare direct pe dinți și prin activare cu o sursă luminoasă sau laser. Albirea dinților poate fi repetată fără a afecta sănătatea dinților
la un interval de 2-3 ani.
Tratamentul cariilor dentare
Deoarece sănătatea dentară afectează sănătatea general, este important să
prevenim apariția cariei și să nu amânăm tratamentul cariei din stadiile incipiente.
Cariile dentare nu dispar de la sine, iar netratate la timp, ele pot evolua rapid
și pot da complicații.
Tratament de canal (endodonție)
Se realizează tratamentul endodontic în cazul unui dinte foarte cariat sau în cazul unei dureri acute, fiind necesar pentru a evita infecții ulterioare la dintele în cauză.
Se realizează în 1 sau 2 ședințe
și este o procedură nedureroasă
Implant dentar Straumann
Implanturile Straumann sunt fabricate în
Elveţia şi sunt recunoscute pentru că se află printre implanturile cu cea mai bună rată de osteointegrare din lume.
Implant dentar Dentium
Implantul SuperLine de la Dentium are un design conic care favorizează un răspuns excelent din partea osului, compatibilitate anatomică cu osul vecin, suprafaţă mare de contact, aspect care determină o stabilitate primară excelentă în sinus augmentat.
Implant dentar
Megagen ST / G-diff
Este necesară o perioada de vindecare (osteointegrare) de 2-3 luni între momentul inserării implantului și realizarea lucrării protetice (coronița dentară).
Sistem de implanturi zigomatice
Include 2 implanturi clasice, 2 implanturi zigomatice şi lucrare provizorie.
Formator gingie
Pentru a obține o vindecare cât mai optimă a gingiei, în urma intervențieichirurgicale de inserare a unui implant se folosește un gingiformăr/ capă devindecare. Succesul unei ampretări cât mai fidelă ulterioară este strict corelată deaceastă etapă, atât de importantă.
Extracția dentară
Trebuie efectuată doar în ultimă instanță, atunci când alte metode de salvare a dintelui nu mai sunt posibile sau când dintele poate provoca alte complicații mai grave. Echipa noastră încearcă să salveze dinții chiar dacă aceștia par pierduți, folosind diverse metode de tratament și restaurare.
Extracția molarilor de minte
Unul dintre cele mai frecvente motive este distrugerea molarului de către carii
profunde. Îndepărtarea unui dinte, care de fapt nu participă la masticație, este mai
oportună decât tratarea acestuia
Extracție molar de minte inclus
Molarii de minte sunt acei molari care nu au reușit să iasă pe arcadă. Aceștia nu ies fie că nu există suficient spațiu pe arcadă, fie pentru că înclinarea lor este necorespunzătoare.
Coroane de ziconiu
Coroanele din zirconiu sunt ideale pentru restaurarea tuturor dinților, inclusiv în
zona frontală, deoarece sunt estetice și durabile. Zirconiul este un material modern, biocompatibil care oferă proprietăți similare cu cele ale titanului (material din care sunt fabricate implanturile).
Coroane zirconiu + ceramică/ integral ceramice
Există o varietate de motive pentru care acestea sunt perfecte pentru tratamentele
protetice, principalul fiind estetica ridicată. Spre deosebire de coroanele metalo-ceramice, care au un cost mai scăzut, cele ceramice nu pot fi deosebite de un dinte natural, nemodificând nuanța gingiei
Coroane E-max
Reprezintă o opțiune de tratament cu numeroase avantaje, aspect natural, rezultate de lunga durată, intervenție rapidă și confortabilă.
Coroană pe implant
metalo-ceramică
Este etapa finală a procedurii de
implantare dentară. Aceasta poate fi fixată prin cimentare sau prin înșurubare, fiecare metodă având avantaje și dezavantaje.
Fațete dentare
Spre deosebire de coroanele dentare, fațetele dentare acoperă doar fața vizibilă a dintelui și au rol estetic.
Proteza acrilică
Este o lucrare protetică mobilizabilă, ce poate fi îndepărtată de către pacient, acest lucru fiind indicat mai ales pentru a o igieniza. Proteza acrilică înlocuiește dinții pierduți contribuind la masticație și alimentarea corectă.
Proteza scheletată
Este o proteză parțial mobilă, formață din dinti artificiali (care îi înlocuiesc pe cei lipsă) poziționati pe o bază de silicon de o culoare similară cu cea a gingiei, întărită de o structura metalică.
Proteza Biodentaplast
Este una dintre cele mai solicitate, relativ nou apărute proteze. Ea vine cu foarte
multe avantaje: ușoară, rezistentă, foarte fidelă, biocompatibilă, nu are croșete din
sârmă (croșete de culoarea dintelui).
Proteza elastică
Acest tip de proteză dentară este confecționată dintr-un material elastic, subțire, foarte rezistent și 100% biocompatibil cu țesuturile moi din cavitatea orală. Baza de culoare roz a protezei elastice favorizează integrarea cu succes a acesteia în cavitatea bucală.
Fluturaș acrilic
(microproteză acrilică)
Este o soluție ce poate fi realizată la puțin timp de la extracția dentară. Alegerea acestui tip de proteză depinde de cazul clinic și de starea dinților adiacenți. Reprezintă soluția provizorie ideală recomandată în perioada dintre extracția dentară și inserarea implantului.
Fluturaș elastic
(microproteză elastică)
Este o proteză ce îmbină perfect două caracteristici esențiale: funcționalitatea și confortul.
Dosar ortodontic
Se realizează după inserarea de mini-implant ortodotic. Conţine scanări, poze, analiză cefalometrică şi plan de tratament.
Disjunctor maxilar
Este un aparat ortodontic fix, ce se menține lipit de dinți prin intermediul unor inele cimentate pe premolari/molari. Are rolul de a mări perimetrul maxilarului pentru a permite alinierea dinților sau pentru a corecta o ocluzie încrucișată. Este indicată copiilor cu maxilarul superior îngust în comparație cu maxilarul inferior.
Aparat ortodontic fix metalic
Este printre primele aparate ortodontice fixe inventate și reprezintă o soluție aleasă de pacienți chiar și la ora actuală, datorită rezultatelor terapeutice cât și
a costului redus.
Aparat ortodontic fix
ceramic, safir
Este similar cu aparatul ortodontic fix metalic doar că bracketsii sunt albi sau asemănători culorii dinților
Aparat ortodontic autoligaturant metalic DAMON
Damon este cea mai inovativă și modernă soluție de tratament cu brackeți. Este un sistem de aparate autoligaturante care elimină aplicarea elasticelor colorate, fixarea arcului fiind realizată cu ajutorul unei clăpițe. Activările se realizează la 8-10 săptămâni.
Aparat ortodontic fix ceramic DAMON CLEAR
Tratamentul cu Damon este cu până la 6 luni mai rapid comparativ cu aparatul
dentar clasic. Sistemul autoligaturant funcționează 24/7 și asigură alinierea dinților pentru a crea un zâmbet îmbunătățit.
Alignere dentare SPARK
(gutiere invisibile)
Tratamentul cu gutiere invizibile este o alternativă la aparatele dentare pentru pacienții care doresc un plus de confort. Gutierele transparente se îndepărtează foarte ușor atunci când mâncați, beți sau vă spălați pe dinți. Nu reprezintă un factor pertubator în momentul vorbirii.
Caz ușor – 6000 de lei ambele arcade
Caz mediu – 9000 de lei ambele arcade
Caz dificil – 15000 de lei ambele arcade
Activare aparat ortodontic
Aparatul dentar clasic are nevoie de activări lunare, moment în care se schimbă arcul și elasticele, în comparație cu aparatul dentar Damon, care se activează la 8-10 săptămâni.
Pentru mai multe detalii ne puteți contacta și aici.